26. september 2019
Teknologisk Institut og Future Food Innovation inviterer til netværksmøde i REOLOGILAB på Teknologisk Institut torsdag den 26. september 2019, kl. 14.00-16.30.
Ønsker du at målrette din produktudvikling, så du opnår præcis de ønskede produktegenskaber, så er REOLOGILAB et besøg værd.
I REOLOGILAB belyses fødevarers og ingrediensers struktur og flydeegenskaber. Det benyttes af fødevarevirksomheder til målrettet produktudvikling, men også til procesoptimering eller test af ingredienser. Du kommer også forbi udviklingskøkkenet FoodtureLab og udvalgte cases fra Future Food Innovation inden for produktudvikling.
14.00-14.15 Velkommen
14.15-16.00 Korte oplæg fra virksomheder og Teknologisk Institut + rundvisning i reologilab og Foodture Lab
16.00-16.30 Networking
Sker senest den 15. september 2019 på mail til kaw@teknologisk.dk.
Ønsker du ved samme lejlighed et individuelt møde omkring dine behov med vores eksperter inden arrangementet, vil dette naturligvis være muligt.
Arrangementet holdes hos Teknologisk Institut i Aarhus, Kongsvang Allé 29, 8000 Aarhus C.
Teknologisk Institut, Kongsvang Allé 29, 8000 Aarhus C.
PrisGratis
Fra26. september 2019, kl. 14:00
Til26. september 2019, kl. 16:30
Direkte på mail til: kaw@teknologisk.dk
Tilmeldingsfrist15. september 2019
Netværksmøde i REOLOGILAB
/Default.aspx?ID=4886&newsid=2588&PID=13455&M=NewsV2&Action=1
https://www.rmbio.dk